Personeel op maat

Door de ervaring in de uitzendbranche en contacten in Nederland en in Oost-Europa, hebben wij de mogelijkheid volledig te voldoen aan elke vraag van de klant. Voor Novi Power zijn de wensen van de klant het belangrijkst, en door de vele mogelijkheden die Novi Power biedt, is geen wens te gek.

Oost-Europa

Novi Power heeft nauwe contacten met verschillende recruiters in Oost-Europa, wat zeer interessant kan zijn voor de klant. Via deze verschillende contacten levert Novi Power personeel aan klanten in verschillende branches. Zo zijn wij op dit moment werkzaam in de hospitality, waarbij Novi Power de schoonmaak verzorgt in hotels voor een grote keten in Nederland. Daarnaast levert Novi Power personeel aan verschillende bedrijven in de logistiek en productie. Tevens hebben wij ervaring met het leveren van technisch personeel in de bouw. Novi Power heeft een groot bestand van lassers tot loodgieters, welke aangeboden kunnen worden.

Nederland

Tevens kan Novi Power ook voorzien in het leveren van Nederlands personeel. Hierbij kunnen wij zelfs de volledige werving & selectie van uw organisatie beheren. Waarbij wij zoeken naar de juiste kandidaat voor de functie, zodat u zich zonder zorgen volledig kan richten op de bedrijfsvoering!

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact op! Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar, maar mailen mag uiteraard ook!