Uitzenden & Detacheren

Novi Power is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van zowel ongeschoolde als gekwalificeerde flexwerkers. Door de connecties in Oost-Europa kan Novi Power medewerkers voor een scherpe prijs detacheren. Naast Oost-Europese krachten, heeft Novi Power ook ervaring met het leveren van Nederlands personeel. Dit kan zowel op uitzendbasis voor langere tijd, als op basis van detachering.

Novi Power zal na de plaatsing contact blijven houden met zowel flexwerker als klant. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle partijen tevreden zijn. Korte lijnen zijn hierin belangrijk. Daarnaast zijn wij ook buiten de gebruikelijke kantoortijden bereikbaar. Dit zorgt ervoor dat wij eventuele complicaties snel kunnen verhelpen.

Werving & Selectie

Door de ervaring die Novi Power in huis heeft op het gebied van Human Resources Management (voorheen Personeelszaken), is het mogelijk de volledige werving en selectie van uw organisatie bij ons neer te leggen. Dit wil zeggen dat wij de verantwoordelijkheid nemen om voor uw organisatie de juiste kandidaat te zoeken. Wij zullen van vacature tot indiensttreding voor handen nemen, waardoor wij ervoor zorgen dat de perfecte medewerker gevonden wordt.