Ons verhaal

Novi Power is een uitzend- en detacheringsbureau in Zevenbergen. Twee heren die elkaar hebben leren kennen in de uitzendwereld, hebben de handen ineen geslagen en hebben samen Novi Power opgericht. In het Latijn, staat Novi voor “nieuw”. Nieuwe Kracht, waarmee wij niet alleen een nieuwe medewerker bedoelen. De nieuwe kracht komt voort uit de energie die een nieuw avontuur kan opleveren. Ervoor zorgen dat iemand op zijn plaats zit, en met plezier de dag begint.

Wie zijn wij

Novi Power is begonnen door Peter de Deugd en Kasper Stroo, een mix van jong en oud. Peter heeft in het verleden ervaring opgedaan op gebied van personeel- en salarisdiensten bij organisaties als Fokker, Stork en het Algemeen Dagblad. Deze berg aan ervaring heeft hij meegenomen naar zijn functie als directeur van Jobster Nederland. Al deze kennis op het gebied van arbeidsbemiddeling heeft hij meegenomen naar Novi Power.

Kasper is als student HRM begonnen als jobcoach bij een Slowaaks-Nederlands detacheringsbureau, waar hij na het behalen van zijn diploma snel stappen omhoog heeft gezet. In de laatste jaren heeft Kasper gewerkt in de functie van HR-manager en salarisadministrateur. Het doorlopen van de gehele organisatie heeft ervoor gezorgd dat Kasper weet wat er in het hele bedrijf belangrijk is, en zet deze kennis nu in bij Novi Power.

Wij zorgen voor de juiste match!